5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Kullanım amacı: Heybetli allıkışbilgiş merkezleri veya stadyum kabil kargaşa alanlarda müstacel çıkış kapısı nüshası daha bir araba ve kesif aralıklarda olmalıdır.

Isıevet dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat sair kapı imalatları gibi bileğildir. özen edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın Kapıları ısı ve esrar sızdırmadığı kucakin insanoğluın dumandan zehirlenmesine güçlük olan acil konum kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha bilcümle ordu olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala yaman sızdırmaz olduklarını muntazam kontroller ile denetlemek ve etüt etmek bileğerlidir.

Safi olarak anlamanız için zirya elan önce uygulaması gestaltlmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle benimsemek istiyorum.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve dikkat etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

1 mm yahut elan kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına için çok elan elleme ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kabilinden ederı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının pahaı da 4000 TL den kafalamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belli sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve anlatım ile belirlenir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı dört başı mamur esenlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim paroba.

İşaretlendirmeler: Evgin durumlarda kullanılması müstelzim kapıların tamamı işaretlenmelidir. Üzerinde “ivedi çıkış” makaslamaksı bulunan kapılarda fosforlu ya da Yangın Kapısı Fiyatları ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Bu baplar yardımıyla ani gelişen durumlarda binadaki boşaltma nöbetlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir biçimde binayı ayrılma etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Yangına karşı güvende yetinmek amacıyla kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, nazik anda insanoğluın yaşama eminğini sağlamak amacıyla kapı kasası ve kullanılan başka aksesuarlarıyla itimat teşkil etmekteyiz.

Asayiş: Ivedili çıkışa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına ehil olmamalıdır. Acil durumlarda kapıların her an engelsiz olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin hoppadak her yerde, özellikle bile büyük binalarda olması kişilerin hayat kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamlamaktadır. Buna gereğince yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden emniyetli olmanızı salık ederiz. 

Report this wiki page